Giriş Kayıt
Aditya Sharma

Aditya Sharma


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Aditya Sharma, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapım Yöneticisi 7.5 3,753
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 16
2010 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 10,624
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 52
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017