Giriş Kayıt
Aditya Sharma

Aditya Sharma


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Aditya Sharma, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapım Yöneticisi 7.5 3,753
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 16
2010 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 10,624
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 52
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018