Giriş Kayıt
Aditya Sharma

Aditya Sharma


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Aditya Sharma, yapım yöneticisi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapım Yöneticisi 7.5 3,753
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 16
2010 Suç Yapım Yöneticisi 7.4 10,624
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 52
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 957
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017