Giriş Kayıt
Xavier Lapointe

Xavier Lapointe


Görsel Efekt, Animasyon

Xavier Lapointe, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 255,845

Göçebe
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 94,954
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 543

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 131,559

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 72,525

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 122,375

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 375,600

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 140,740

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,028
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017