Giriş Kayıt
Xavier Lapointe

Xavier Lapointe


Görsel Efekt, Animasyon

Xavier Lapointe, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 260,198

Göçebe
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,536
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 543

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 132,126

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 72,862

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 124,103

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 377,707

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 141,479

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,028
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,407) Legion (9,408) The 100 (7,022) Arrow (6,730) The Flash (5,908) The Big Bang Theory (4,883) Black Sails (4,217) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,786) Suits (3,721) Vikings (3,502)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017