Giriş Kayıt
Xavier Lapointe

Xavier Lapointe


Görsel Efekt, Animasyon

Xavier Lapointe, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 263,152

Göçebe
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 95,959
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 543

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 132,630

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 73,192

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 125,391

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 379,659

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 142,024

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,028
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017