Giriş Kayıt
Xavier Lapointe

Xavier Lapointe


Görsel Efekt, Animasyon

Xavier Lapointe, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 269,025

Göçebe
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 97,299
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 543

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 133,910

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 73,914

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 127,936

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 384,186

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 143,449

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,028
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017