Giriş Kayıt
Xavier Lapointe

Xavier Lapointe


Görsel Efekt, Animasyon

Xavier Lapointe, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lego Filmi
2014 Animasyon Animasyon 7.8 279,851

Göçebe
2013 Macera Görsel Efekt 5.9 100,037
2013 Animasyon Görsel Efekt 5.4 543

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 136,670

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Görsel Efekt 5.6 75,674

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 131,580

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 393,470

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 146,574

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Görsel Efekt 7.3 1,028
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,820) Last Flag Flying (3,715) The Man from Earth: Holocene (3,560) Jigsaw (3,532) Thor: Ragnarok (3,522) Geostorm (3,294) The Open House (1,257) Dunkirk (1,250) It (1,019) The Foreigner (1,018)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,099) Black Mirror (6,046) Supernatural (4,296) The Big Bang Theory (3,821) Shameless (3,463) The Flash (3,450) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,268) The Blacklist (2,156) Knightfall (1,793) The X Files (1,771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018