Giriş Kayıt
Farhan Arshad

Farhan Arshad


Editör, Senarist

Farhan Arshad, editör, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Senarist 6.8 3,893
2015 Komedi Çeşitli 5.7 3,276
2014 Komedi Editorial Department 6.4 1,376
2014 Komedi Çeşitli 5.4 1,107
1996 Komedi Çeşitli 8.6 38,913
Dizi Altyazıları
Vikings (12,008) Shameless (6,934) Black Mirror (5,716) The Flash (4,114) Star Trek: Discovery (2,305) The Big Bang Theory (1,456) Bron/Broen (1,130) Supergirl (1,092) Black Lightning (1,055) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018