Giriş Kayıt
David A. Stern

David A. Stern


Yapımcı

David A. Stern, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: David Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.2 520
2016 Dram Yapımcı 7.8 3,401
2015 Aksiyon Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı 5.5 4,363
2013 Suç 4.7 1,295
2012 Komedi 6.8 10,325
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018