Giriş Kayıt
David A. Stern

David A. Stern


Yapımcı

David A. Stern, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: David Stern
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 8.0 1,165
2015 Aksiyon Yapımcı    
2014 Dram Yapımcı    
2013 Suç 4.7 1,246
2012 Komedi 6.8 10,325
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017