Giriş Kayıt
Asif Ali

Asif Ali (31)


Oyuncu, Yapımcı

Asif Ali, 04 Şubat 1986 Thodupuzha, Idukki District, Kerala, Hindistan doğumlu oyuncu, yapımcı. Vellimoonga (2014), Salt n' Pepper (2011), Sapthamashree Thaskaraha (2014), Traffic (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Şubat 1986
Doğum Yeri: Thodupuzha, Idukki District, Kerala, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Asif
Burcu: Kova
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Komedi Oyuncu 4.7 133
2017 31 Komedi Oyuncu 6.5 340
2017 31 Dram Oyuncu 8.5 1,673
2017 31 Komedi Oyuncu 3.5 226
2017 31 Dram Oyuncu    
2016 30 Komedi Oyuncu 7.4 380
2016 30 Komedi Oyuncu 3.7 75
2015 29 Komedi Oyuncu 4.4 91
2015 29 Komedi Oyuncu 6.5 1,270
2015 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 381
2015 29 Aksiyon Oyuncu 5.4 548
2015 29 Dram Oyuncu 6.9 264
2015 29 Oyuncu 5.2 129
2014 28 Komedi Oyuncu 7.5 1,238
2014 28 Oyuncu 6.8 865
2014 28 Dram Oyuncu 7.1 375
2014 28 Gerilim Oyuncu 5.4 226
2013 27 Oyuncu 4.7 160
2013 27 Gerilim Oyuncu 5.1 293
2012 26 Gerilim Oyuncu 3.8 74
2012 26 Komedi Oyuncu 3.8 46
2012 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 218
2012 26 Komedi Oyuncu 3.6 150
2012 26 Dram Oyuncu 7.4 274
2012 26 Aksiyon Oyuncu 4.5 249
2011 25 Dram Oyuncu 4.2 42
2011 25 Dram Oyuncu 7.7 1,079
2011 25 Komedi Oyuncu 7.4 1,244
2011 25 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,059
2010 24 Dram Oyuncu 6.3 195
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017