Giriş Kayıt
Cody Burns

Cody Burns (27)


Oyuncu, Yönetmen

Cody Burns, 28 Ağustos 1990 Missoula, Montana, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Guadalajara: The Experience (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Missoula, Montana, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Müzik Oyuncu    

Dehşet Odası
2015 25 Suç Oyuncu 7.0 69,907

Yaban
2014 24 Macera Oyuncu 7.1 99,134
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,468
2014 24 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.0 36
2011 Dram Oyuncu 7.8 93,683
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017