Giriş Kayıt
Cody Burns

Cody Burns (27)


Oyuncu, Yönetmen

Cody Burns, 28 Ağustos 1990 Missoula, Montana, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Guadalajara: The Experience (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1990
Doğum Yeri: Missoula, Montana, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Müzik Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    

Dehşet Odası
2015 25 Suç Oyuncu 7.0 71,427

Yaban
2014 24 Macera Oyuncu 7.1 99,946
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,672
2014 24 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.0 36
2011 Dram Oyuncu 7.8 94,261
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017