Giriş Kayıt
Lisa Momberger

Lisa Momberger


Yapımcı

Lisa Momberger, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 3.8 1,413
2012 Komedi Çeşitli 4.4 49,330

Oyunun Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.1 102,307

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 6.1 3,339

Örnek Aile
2009 Komedi Çeşitli 6.5 35,812
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018