Giriş Kayıt
Lisa Momberger

Lisa Momberger


Yapımcı

Lisa Momberger, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 3.8 1,359
2012 Komedi Çeşitli 4.3 46,999

Oyunun Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.1 97,226

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 6.1 3,339

Örnek Aile
2009 Komedi Çeşitli 6.5 34,604
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017