Giriş Kayıt
Lisa Momberger

Lisa Momberger


Yapımcı

Lisa Momberger, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 3.8 1,359
2012 Komedi Çeşitli 4.3 46,544

Oyunun Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.1 96,086

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 6.1 3,339

Örnek Aile
2009 Komedi Çeşitli 6.5 34,307
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,311) Doctor Strange (6,817) Allied (6,432) Moana (4,862) John Wick: Chapter 2 (4,183) Lion (3,552) Arrival (3,207) Forushande (2,957) Split (2,280) Hacksaw Ridge (2,263)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,440) Supernatural (4,711) The Expanse (4,344) Vikings (4,139) Suits (3,692) The Big Bang Theory (2,531) Sherlock (2,491) Arrow (2,053) Legion (2,001) Blindspot (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017