Giriş Kayıt
Lisa Momberger

Lisa Momberger


Yapımcı

Lisa Momberger, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 3.8 1,359
2012 Komedi Çeşitli 4.3 46,774

Oyunun Sonu
2011 Dram Çeşitli 7.1 96,678

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Çeşitli 6.1 3,339

Örnek Aile
2009 Komedi Çeşitli 6.5 34,421
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017