Giriş Kayıt
Sarah Kerlin

Sarah Kerlin


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sarah Kerlin, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.7 73
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.8 1,359
2014 Komedi Çeşitli 4.7 20

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 95,850
2012 Komedi 0 5.0 545
2012 Komedi Çeşitli 7.0 13,812
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
- Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017