Giriş Kayıt
Sarah Kerlin

Sarah Kerlin


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sarah Kerlin, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.7 73
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.8 1,413
2014 Komedi Çeşitli 4.7 20

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 99,435
2012 Komedi 0 5.0 545
2012 Komedi Çeşitli 7.0 14,638
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
- Komedi Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017