Giriş Kayıt
Sarah Kerlin

Sarah Kerlin


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sarah Kerlin, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.7 73
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.8 1,359
2014 Komedi Çeşitli 4.7 20

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 95,279
2012 Komedi 0 5.0 545
2012 Komedi Çeşitli 7.0 13,728
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
- Komedi Çeşitli    
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017