Giriş Kayıt
Sarah Kerlin

Sarah Kerlin


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sarah Kerlin, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı
Çeşitli
8.7 73
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.8 1,413
2014 Komedi Çeşitli 4.7 20

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 98,476
2012 Komedi 0 5.0 545
2012 Komedi Çeşitli 7.0 14,387
2011 Müzik Çeşitli 5.2 5,192
- Komedi Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017