Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Bölümü    
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 16,826
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 39,038
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 7,561
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 5,296
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 35,575

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 6,633

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 143,978
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 18,902

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 22,032
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.8 7,735
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.5 697,213

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 236,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017