Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 95,048
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.7 1,999
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 26,496
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 43,752
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.3 8,210
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 5,614
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 38,191

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 7,037

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 149,021
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 20,332

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 22,791
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.9 8,320
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 737,988

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 247,717
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,375) Den of Thieves (2,923) Maze Runner: The Death Cure (2,611) Hostiles (2,016) Winchester (1,803) A martfüi rém (1,705) Bleeding Steel (1,599) 12 Strong (1,429) The Commuter (1,312) Submergence (665)
Dizi Altyazıları
Westworld (12,240) La casa de papel (7,764) The Big Bang Theory (3,567) Gotham (3,067) Supernatural (3,043) The Terror (2,811) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,764) Arrow (2,123) Vikings (1,462) The Flash (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018