Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 25,612
2017 Dram Kostüm Bölümü 4.8 372
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 19,980
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 40,911
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 7,868
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 5,428
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 36,708

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 6,790

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 145,932
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 19,568

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 22,434
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.9 7,937
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.5 712,185

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 241,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017