Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barry Seal: Kaçakçı
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.2 102,470
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.8 2,167
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 30,127
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 44,611
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.3 8,334
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 5,652
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 38,640

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 7,125

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 149,794
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 20,562

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 22,991
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.9 8,857
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.4 742,859

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 249,590
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018