Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Bölümü    
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 16,107
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 38,411
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 7,465
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.9 5,241
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 35,319

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 6,595

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 143,345
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 18,745

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 21,931
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.8 7,735
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.5 693,055

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 235,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017