Giriş Kayıt
Alexyz Danine Kemp

Alexyz Danine Kemp


Kostümcü, Oyuncu

Alexyz Danine Kemp, kostümcü, oyuncu. Atlanta (2016), Müptela (2014), Hindsight (2015), (2014) Hız Tutkusu (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alexyz Kemp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kostüm Bölümü    
2016 Komedi Kostüm Bölümü 8.6 11,840
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 35,500
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.2 6,966
2015 Suç Kostüm Bölümü 6.9 5,074
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 2,223

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 34,275

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 6,345

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.5 140,949
2013 Biyografi Kostüm Bölümü    
2013 Dram Kostüm Bölümü 8.4 17,607

Evde Curcuna
2012 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 21,673
2012 Dram Kostüm Bölümü    

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
4.8 7,587
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,756
2010 Komedi Çeşitli 5.7 2,722

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.6 672,211

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.8 227,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017