Giriş Kayıt
Pooya Mohseni

Pooya Mohseni


Oyuncu

Pooya Mohseni, oyuncu. Falling Water (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.5 1,782
2015 Dram Oyuncu 3.7 32
2012 Korku Oyuncu 6.0 41
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017