Giriş Kayıt
Aaditi Dutt

Aaditi Dutt


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Aaditi Dutt, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 10,216

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 3,899

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.0 13,544

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.4 1,116

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 452,445
- Dram Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,321) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,461) The Strain (2,195) Suits (1,775) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017