Giriş Kayıt
Aaditi Dutt

Aaditi Dutt


Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Aaditi Dutt, görsel efekt, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 10,216

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 3,899

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Görsel Efekt 6.0 13,724

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Yapım Tasarımcısı 5.4 1,116

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 464,639
- Dram Sanat Bölümü
Yapım Tasarımcısı
   
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017