Giriş Kayıt
Ruben Angelo

Ruben Angelo


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ruben Angelo, oyuncu, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 3.2 128
2015 Korku Oyuncu    
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.6 33
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,525

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.4 72,808

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Oyuncu 6.4 9,783
1994 Dram Oyuncu 6.4 2,001
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017