Giriş Kayıt
Ruben Angelo

Ruben Angelo


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ruben Angelo, oyuncu, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Yapımcı 3.2 128
2015 Korku Oyuncu    
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.6 33
2008 Komedi Oyuncu 7.4 1,525

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.4 71,648

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Oyuncu 6.4 9,783
1994 Dram Oyuncu 7.8 31
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017