Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.9 12
2016 Komedi Kameraman 7.9 306

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Kameraman 6.2 5,662
2015 Macera Kameraman 6.0 3,167

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.7 32,824
2014 Komedi Kameraman 6.8 14,496
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Komedi Kameraman 7.1 3,614
2013 Belgesel Kameraman 8.8 10,626
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.9 23
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 14,901
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018