Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.9 12

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Kameraman 6.2 5,319
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.7 31,367
2014 Komedi Kameraman 6.8 14,441
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Komedi Kameraman 7.1 3,241
2013 Belgesel Kameraman 8.8 9,149
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.9 23
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 14,677
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017