Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 6.3 4,775
2015 Komedi Kameraman 7.1 2,924
2015 Macera Kameraman 6.0 2,375

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.6 28,946
2014 Komedi Kameraman 6.7 12,809
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Belgesel Kameraman 8.8 7,087
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 13,632
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017