Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 6.3 4,916
2015 Komedi Kameraman 7.1 3,015
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.6 29,601
2014 Komedi Kameraman 6.8 13,188
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Belgesel Kameraman 8.8 7,465
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 13,890
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017