Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 6.3 5,029
2015 Komedi Kameraman 7.1 3,086
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.6 30,202
2014 Komedi Kameraman 6.8 13,437
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Belgesel Kameraman 8.8 7,750
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 14,161
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Dizi Altyazıları
The Flash (7,230) Fargo (6,219) Arrow (5,246) The 100 (4,750) Better Call Saul (3,853) Lucifer (3,176) 12 Monkeys (2,906) Supernatural (2,607) American Gods (2,558) Game of Thrones (2,555)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017