Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 6.3 4,976
2015 Komedi Kameraman 7.1 3,052
2015 Macera Kameraman 6.0 2,680

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.6 29,934
2014 Komedi Kameraman 6.8 13,303
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Belgesel Kameraman 8.8 7,622
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 14,059
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017