Giriş Kayıt
Emily Zenk

Emily Zenk


Kameraman

Emily Zenk, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Kameraman 6.3 4,876
2015 Komedi Kameraman 7.1 2,978
2015 Macera Kameraman 6.0 2,636

Komşu Evdeki Çocuk
2015 Gizem Kameraman 4.6 29,312
2014 Komedi Kameraman 6.8 13,038
2014 Korku Kameraman 5.2 1,691
2014 Komedi Kameraman 5.3 431
2013 Belgesel Kameraman 8.8 7,321
2012 Dram Kameraman 8.0 882

Paramparça
2012 Komedi Kameraman 6.8 13,818
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017