Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Oliver Cooper, oyuncu, yapımcı, senarist. Project X (2012), Eski Sevgiliyi Gömmek (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.8 34,531
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 2,550

Eski Sevgiliyi Gömmek
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,659
2014 Oyuncu 7.9 5,391

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 54,685

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 241,929
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 165,263
2007 Komedi Oyuncu 8.3 152,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017