Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Oliver Cooper, oyuncu, senarist, yapımcı. Project X (2012), Eski Sevgiliyi Gömmek (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.8 37,054
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 2,739

Eski Sevgiliyi Gömmek
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,857
2014 Oyuncu 7.9 5,617

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 55,098

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 245,050
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 166,722
2007 Komedi Oyuncu 8.3 154,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017