Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Oliver Cooper, oyuncu, yapımcı, senarist. Project X (2012), Eski Sevgiliyi Gömmek (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.8 48,227
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 3,061

Eski Sevgiliyi Gömmek
2014 Komedi Oyuncu 5.4 8,281
2014 Oyuncu 7.9 6,879

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 56,315

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 253,521
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 170,712
2007 Komedi Oyuncu 8.3 157,678
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,610) Den of Thieves (2,411) Hostiles (2,396) 12 Strong (2,341) Maze Runner: The Death Cure (2,014) Winchester (1,456) Peter Rabbit (1,336) Submergence (1,330) The Commuter (982) Wildling (877)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018