Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Oliver Cooper, oyuncu, yapımcı, senarist. Project X (2012), Burying the Ex (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.9 19,836
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 2,456
2014 Oyuncu 7.9 4,935
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,369

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 53,830

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 236,617
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 162,876
2007 Komedi Oyuncu 8.3 150,919
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017