Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Oliver Cooper, oyuncu, yapımcı, senarist. Project X (2012), Burying the Ex (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.9 27,160
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 2,549
2014 Oyuncu 7.9 5,071
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,449

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 54,125

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 238,124
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 163,516
2007 Komedi Oyuncu 8.3 151,497
Film Altyazıları
Gold (4,068) Get Out (2,446) Logan (1,974) La La Land (1,271) The Age of Shadows (1,246) Split (1,244) Rings (1,191) Zashchitniki (1,106) The Great Wall (982) Personal Shopper (842)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,571) The Blacklist (3,401) Into the Badlands (2,870) Fargo (2,647) The Last Kingdom (2,545) Doctor Who (2,133) The Expanse (1,616) Game of Thrones (1,596) Vikings (1,595) Supernatural (1,281)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017