Giriş Kayıt
Oliver Cooper

Oliver Cooper


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Oliver Cooper, oyuncu, senarist, yapımcı. Project X (2012), Burying the Ex (2014), Büyük Kumar (2013), Red Oaks (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.8 30,959
2015 Gerilim Oyuncu 5.2 2,550
2014 Oyuncu 7.9 5,200
2014 Komedi Oyuncu 5.4 7,533

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 54,338

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Oyuncu 5.9 239,427
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.2 25
2012 Komedi Oyuncu 6.7 164,123
2007 Komedi Oyuncu 8.3 152,022
Dizi Altyazıları
The Flash (10,991) Better Call Saul (6,364) Fargo (5,743) Arrow (4,735) Lucifer (4,568) The 100 (4,463) Gotham (3,763) Supernatural (3,013) American Gods (2,999) 12 Monkeys (2,996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017