Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 28,301

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 92,324

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 552,150
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 3,611

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,840

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 142,865
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 41,315

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 153,391

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 484,984

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 173,677

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 91,209

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 199,144

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 251,259

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 40,845

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,379

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,290

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 154,225

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 24,221

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 54,474
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 73,794

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 89,641

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 105,426
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017