Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 30,894

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 95,595

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 562,423
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 4,048

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 34,210

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 144,328
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 41,924

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 156,222

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 492,662

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 175,538

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 93,220

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 201,493

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 255,923

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 41,278

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,669

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,290

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 156,784

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 24,450

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 54,890
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 74,403

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 90,649

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 106,500
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017