Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 34,816

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 102,645

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 585,586
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 4,048

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 35,196

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 148,029
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 43,862

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 164,961

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 512,840

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 180,764

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 98,164

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 209,106

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 268,459

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 42,442

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 24,564

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,611

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 162,143

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 25,044

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 55,949
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 76,474

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 93,137

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 109,254
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018