Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 33,487

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 100,015

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 574,974
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 4,048

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 34,857

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 146,521
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 43,004

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 161,163

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 503,990

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 178,486

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 95,813

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 206,334

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 263,047

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 41,966

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 24,147

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,611

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 160,014

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 24,791

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 55,473
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 75,517

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 92,023

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 108,134
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018