Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 35,252

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 103,599

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 590,054
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 4,048

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 35,337

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 148,685
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 44,185

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 166,671

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 515,933

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 181,592

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 99,363

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 210,092

Müzede Bir Gece
2006 Macera Sanat Bölümü 6.4 270,574

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 43,048

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 24,763

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,611

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 163,072

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 25,231

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 56,170
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 76,815

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 93,559

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 109,828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018