Giriş Kayıt
Félix Larivière-Charron

Félix Larivière-Charron


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Félix Larivière-Charron, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Ölüme Doğru (2012), (2004) Gizli Pencere (2004), (2001) Komplo (2001), (2005) Hayatımın Maçı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 29,419

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 93,196

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.0 556,043
2013 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 4,045

Ölüme Doğru
2012 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,964

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 143,368
2010 Komedi Sanat Yönetmeni 8.4 41,490

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 154,356

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Sanat Bölümü 7.8 487,387

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 174,365

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 91,844

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 199,946

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 252,880

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 40,976

Hayatımın Maçı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,479

Yeni Yıl
2004 Dram Sanat Bölümü 6.3 7,290

Gizli Pencere
2004 Gizem Sanat Bölümü 6.6 155,040

Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.6 24,315

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 54,610
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 857

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 74,004

En Büyük Korku
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 89,925

Aydaki Adam
2002 Komedi Sanat Bölümü 3.8 20,468

Komplo
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 105,750
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017