Giriş Kayıt
Brian Freeman

Brian Freeman


Kameraman

Brian Freeman, kameraman. Stretch (2014), 7 Days in Hell (2015), Fun Mom Dinner (2017), (2015) Soaked in Bleach (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 4.7 875

Orman Çocuğu
2016 Macera Kameraman 7.5 208,524
2015 Komedi Kameraman 7.6 5,070
2015 Dram Kameraman 5.6 315
2015 Komedi Kameraman 7.2 6,193
2015 Belgesel Kameraman 7.5 11,304
2014 Komedi Kameraman 6.5 25,216

Kanlı Senaryo
2011 Dram Kameraman 4.5 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017