Giriş Kayıt
Brian Freeman

Brian Freeman


Kameraman

Brian Freeman, kameraman. Stretch (2014), 7 Days in Hell (2015), Fun Mom Dinner (2017), People You May Know (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Kameraman 5.0 2,465
2017 Komedi Kameraman 5.7 717

Orman Çocuğu
2016 Macera Kameraman 7.5 223,599
2015 Komedi Kameraman 7.6 5,531
2015 Dram Kameraman 5.6 315
2015 Komedi Kameraman 7.2 6,193
2015 Belgesel Kameraman 7.5 11,304
2014 Komedi Kameraman 6.5 26,020

Kanlı Senaryo
2011 Dram Kameraman 4.5 70
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018