Giriş Kayıt
Brian Freeman

Brian Freeman


Kameraman

Brian Freeman, kameraman. Stretch (2014), 7 Days in Hell (2015), (2015) Soaked in Bleach (2015), (2015) Casual (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Orman Çocuğu
2016 Macera Kameraman 7.5 198,680
2015 Komedi Kameraman 7.6 4,447
2015 Dram Kameraman 5.6 315
2015 Komedi Kameraman 7.2 6,193
2015 Belgesel Kameraman 7.5 11,304
2014 Komedi Kameraman 6.5 24,741

Kanlı Senaryo
2011 Dram Kameraman 4.5 70
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) Arrow (5,441) American Gods (4,833) The Flash (4,652) The 100 (4,106) 12 Monkeys (3,290) Better Call Saul (3,069) Supernatural (2,759) Game of Thrones (2,697) The Blacklist (2,697)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017