Giriş Kayıt
Gabrielle Dumon

Gabrielle Dumon


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Gabrielle Dumon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.3 23
2015 Dram Yapımcı 5.9 1,221

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 6,234

Yeryüzünde Bir Yer
2013 Yapım Yöneticisi 6.4 419

Komedyen
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 306
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.7 132

Lily
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 1,037
2009 Belgesel Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.9 51
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017