Giriş Kayıt
Gabrielle Dumon

Gabrielle Dumon


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Gabrielle Dumon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.5 27

Dağların Ardında
2016 Dram Yapımcı 7.3 23
2015 Dram Yapımcı 5.9 1,221

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 6,234

Yeryüzünde Bir Yer
2013 Yapım Yöneticisi 6.4 419

Komedyen
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 306
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.7 132

Lily
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 1,037
2009 Belgesel Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.9 51
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017