Giriş Kayıt
Gabrielle Dumon

Gabrielle Dumon


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Gabrielle Dumon, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.3 23
2015 Dram Yapımcı 5.9 1,195

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Çeşitli 6.3 6,234

Yeryüzünde Bir Yer
2013 Yapım Yöneticisi 6.4 419

Komedyen
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 306
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
4.7 132

Lily
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.2 1,037
2009 Belgesel Çeşitli
Yapım Yöneticisi
6.9 51
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017