Giriş Kayıt
Marcy Silver

Marcy Silver


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Oyuncu

Marcy Silver, sanat bölümü, sanat yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Sanat Bölümü    
2016 Korku Sanat Bölümü 4.6 1,212
2016 Komedi Oyuncu 6.7 39,454
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.8 32
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 315
2013 Dram Sanat Bölümü 7.2 35
2013 Komedi Sanat Yönetmeni 8.7 113
2013 Suç Sanat Yönetmeni 5.0 143
2011 Reality-TV Sanat Bölümü 7.8 867
2006 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 8.1 697
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,176) Hostiles (3,067) Den of Thieves (3,037) Maze Runner: The Death Cure (2,495) 12 Strong (2,390) Wildling (1,830) Peter Rabbit (1,231) Winchester (1,220) Submergence (1,170) The Commuter (1,162)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,398) The Terror (3,722) The Flash (3,162) Legion (2,997) Supernatural (2,654) The Crossing (2,402) The Expanse (1,569) Vikings (1,527) The Big Bang Theory (1,369) Fear the Walking Dead (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018