Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 288
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2012 Dram Çeşitli 7.5 4,811
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.7 262,722
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 76,481
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 43,306
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,687
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 14,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017