Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 288
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2012 Dram Çeşitli 7.6 4,852
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.7 265,644
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 76,847
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 43,435
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,687
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 14,656
Film Altyazıları
Live by Night (10,096) Resident Evil: The Final Chapter (8,824) Hidden Figures (4,677) Rogue One (4,289) Patriots Day (4,247) Assassin's Creed (3,762) Split (3,488) Allied (3,460) Paterson (3,290) Why Him? (2,153)
Dizi Altyazıları
Legion (4,438) The 100 (3,990) Arrow (3,233) Black Sails (3,228) The Expanse (3,043) The Originals (2,754) Colony (2,581) The Flash (2,261) The Last Kingdom (2,171) Vikings (2,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017