Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı. (2010) Nikita (2010), (2008) Flashpoint (2008), (2012) Dost musun, Düşman mı ? (2012), (2011) King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 6,790
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 461
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 979
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 35,968
2012 Dram Çeşitli 7.6 5,417

Dost musun, Düşman mı ?
2012 Komedi Çeşitli 5.1 3,099
2011 Suç Çeşitli 5.5 1,028
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 79,549
2011 Komedi Çeşitli 8.6 293,569
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 44,770
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,951
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 15,115
Dizi Altyazıları
La casa de papel (21,838) Vikings (2,188) Black Mirror (1,985) Counterpart (1,929) Bron/Broen (1,692) Legends of Tomorrow (1,233) Supernatural (1,026) The Alienist (896) Altered Carbon (891) Blindspot (817)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018