Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 354
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2013 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 34,044
2012 Dram Çeşitli 7.6 5,180
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 78,137
2011 Komedi Çeşitli 8.6 278,584
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 44,075
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,866
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 14,866
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017