Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 288
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2012 Dram Çeşitli 7.5 4,931
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 77,373
2011 Komedi Çeşitli 8.7 270,230
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 43,684
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,797
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 14,741
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017