Giriş Kayıt
Andrew Palmer

Andrew Palmer


Yönetmen Asistanı

Andrew Palmer, yönetmen asistanı. (2011) Suits (2011), (2010) Nikita (2010), (2008) Flashpoint (2008), (2011) King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 278
2016 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 58
2012 Dram Çeşitli 7.5 4,768
2012 Komedi Çeşitli    
2011 Suç Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.7 258,689
2011 Aksiyon Çeşitli 7.2 76,123
2011 Suç Çeşitli 6.8 1,018
2011 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 8.3 309
2010 Aksiyon Çeşitli 7.7 43,179
2009 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 6,687
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.8 14,564
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017