Giriş Kayıt
Christa Lenk

Christa Lenk


Christa Lenk,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Çeşitli 6.3 4,983
2016 Suç Çeşitli 5.5 4,254

İşimiz İş
2015 Komedi Çeşitli 5.4 25,230
2014 Reality-TV Çeşitli 7.0 111
2007 Aksiyon Çeşitli 8.2 112,192
2005 Suç Çeşitli 8.2 117,298
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017