Giriş Kayıt
Christa Lenk

Christa Lenk


Christa Lenk,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Çeşitli 6.3 4,876
2016 Suç Çeşitli 5.5 4,015

İşimiz İş
2015 Komedi Çeşitli 5.4 24,660
2014 Reality-TV Çeşitli 7.0 111
2007 Aksiyon Çeşitli 8.2 111,427
2005 Suç Çeşitli 8.2 115,656
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017