Giriş Kayıt
Adrian Powers

Adrian Powers


Editör, Yönetmen

Adrian Powers, editör, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Aje Powers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.6 17
2016 Dram Editör 5.0 12
2014 Dram Editör 8.8 32
2014 Dram Editör 7.7 82
2013 Aksiyon Editör
Yönetmen
4.9 1,367
Dizi Altyazıları
The Flash (6,782) Into the Badlands (3,344) Black Sails (2,332) Legion (1,911) Vikings (1,710) Iron Fist (1,563) 24: Legacy (1,561) Legends of Tomorrow (1,541) Arrow (1,440) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017