Giriş Kayıt
Adrian Powers

Adrian Powers


Editör, Yönetmen

Adrian Powers, editör, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Aje Powers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.6 17
2016 Dram Editör 5.0 12
2014 Dram Editör 8.8 32
2014 Dram Editör 7.7 82
2013 Aksiyon Editör
Yönetmen
4.9 1,367
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017