Giriş Kayıt
Adrian Powers

Adrian Powers


Editör, Yönetmen

Adrian Powers, editör, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Aje Powers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Editör 5.6 1,152
2017 Komedi Editör    
2016 Biyografi Editör 7.6 17
2016 Dram Editör 5.0 12
2014 Dram Editör 8.8 32
2014 Dram Editör 7.7 82
2013 Aksiyon Editör
Yönetmen
4.9 1,593
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018