Giriş Kayıt
Pravin Khairnar

Pravin Khairnar


Yapımcı

Pravin Khairnar, yapımcı. Benim Adım Khan (2010), 2 States (2014), Kapoor and Sons (2016), Student of the Year (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.8 13,388
2014 Dram Yapımcı 6.9 17,345
2012 Komedi Yapımcı 5.5 9,802
2012 Komedi Yapımcı 5.8 5,357

Biz Aileyiz
2010 Dram Yapımcı 5.5 2,181
2010 Komedi Yapımcı 5.6 5,964

Benim Adım Khan
2010 Dram Yapımcı 8.0 76,486
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017