Giriş Kayıt
Pravin Khairnar

Pravin Khairnar


Yapımcı

Pravin Khairnar, yapımcı. Benim Adım Khan (2010), 2 States (2014), Kapoor and Sons (2016), Student of the Year (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.8 14,070
2014 Dram Yapımcı 6.9 17,345
2012 Komedi Yapımcı 5.5 9,802
2012 Komedi Yapımcı 5.8 5,357

Biz Aileyiz
2010 Dram Yapımcı 5.5 2,181
2010 Komedi Yapımcı 5.6 5,964

Benim Adım Khan
2010 Dram Yapımcı 8.0 84,780
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018