Giriş Kayıt
Hakan Akögretmen

Hakan Akögretmen


Animasyon, Sanat Bölümü

Hakan Akögretmen, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.8 140
2016 Animasyon Animasyon 7.5 141
2013 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 11,305
2011 Animasyon Sanat Bölümü    

Sevimli Hayvanlar
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.9 4,646
Dizi Altyazıları
Westworld (5,543) The Expanse (2,249) La casa de papel (2,125) Colony (1,889) The 100 (1,873) Luke Cage (1,821) Genius (1,357) The Crossing (1,121) 12 Monkeys (1,004) Vikings (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018