Giriş Kayıt
Hakan Akögretmen

Hakan Akögretmen


Animasyon, Sanat Bölümü

Hakan Akögretmen, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.2 26
2016 Aile Animasyon 8.1 19
2013 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 10,776
2011 Animasyon Sanat Bölümü    

Sevimli Hayvanlar
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.9 4,646
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,376) Taboo (8,547) The Expanse (7,673) Legion (6,173) Arrow (5,951) The Big Bang Theory (5,846) Vikings (4,766) The Blacklist (3,335) Suits (2,992) Sherlock (2,976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017