Giriş Kayıt
Hakan Akögretmen

Hakan Akögretmen


Animasyon, Sanat Bölümü

Hakan Akögretmen, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 8.2 26
2016 Aile Animasyon 8.1 19
2013 Animasyon Sanat Bölümü 4.8 11,035
2011 Animasyon Sanat Bölümü    

Sevimli Hayvanlar
2010 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.9 4,646
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017