Giriş Kayıt
Shpetim Baca

Shpetim Baca


Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Shpetim Baca, set dekoratörü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 90
2012 Dram Set Dekoratörü 6.6 155
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.6 36

Kan Affetmez
2011 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,546
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
6.3 151
Film Altyazıları
Rampage (11,426) Ready Player One (8,569) Escape Plan 2: Hades (7,267) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,797) Set It Up (957) Den 12. mann (833) Journey's End (764) Blockers (633) Black Panther (620)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018