Giriş Kayıt
Shpetim Baca

Shpetim Baca


Set Dekoratörü, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Shpetim Baca, set dekoratörü, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 90
2012 Dram Set Dekoratörü 6.6 155
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.6 36

Kan Affetmez
2011 Dram Sanat Bölümü 6.9 1,546
2011 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
6.3 151
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018