Giriş Kayıt
Matthew Jensen

Matthew Jensen (29)


Editör, Editör, Sesler

Matthew Edward Jensen, 30 Kasım 1987 Fayetteville, North Carolina, ABD doğumlu editör, editör, sesler. The Crying Dead (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Edward Jensen
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1987
Doğum Yeri: Fayetteville, North Carolina, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.3 4,008
2011 24 Aksiyon Sesler
Çeşitli
7.2 194
2011 24 Kısa Metraj Editör 8.4 22
2011 24 Most Popular by Genre Editör
Editorial Department
5.1 764
2011 24 Kısa Metraj Editör 8.7 113
2011 24 Komedi Editör 7.5 129
2011 Komedi Editorial Department 7.4 6,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017