Giriş Kayıt
Rick Peters

Rick Peters


Görsel Efekt, Yapımcı

Richard Peters, görsel efekt, yapımcı. Stalker (2014), Kingdom (2014), Grown-ish (2018), (2016) The Good Place (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Peters
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Çeşitli 6.3 848
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 33,526
2018 Biyografi Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli 5.7 1,213

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 11,548

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Çeşitli 6.3 35,159
2017 Komedi Çeşitli 6.3 15,681
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 82,982
2017 Suç Görsel Efekt
Yapımcı
Çeşitli
4.9 971
2016 Aksiyon Çeşitli 7.6 20,400
2016 Komedi Çeşitli 8.1 30,273

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Çeşitli 5.3 159,247

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 Aksiyon Çeşitli 6.5 115,849

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 272,194

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Çeşitli 7.8 603,553
2014 Dram Çeşitli 7.6 15,645
2014 Dram Çeşitli 8.4 8,618
2012 Suç Çeşitli 6.5 3,750

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 354,129
2007 Korku 6.3 201,382
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018