Giriş Kayıt
Danika Yarosh

Danika Yarosh (19)


Oyuncu

Danika Yarosh, 01 Ekim 1998 Morristown, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1998
Doğum Yeri: Morristown, New Jersey, ABD
Takma İsmi: Dani
Burcu: Terazi
9.2 (9 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (28)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 18 Aksiyon Oyuncu 6.1 95,187
2015 Dram Oyuncu 7.1 14,529

Zamanın Rengi
2012 14 Biyografi Oyuncu 4.6 986
2012 Komedi Oyuncu 5.3 857
2011 13 Komedi Oyuncu    

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 137,466

Stepford Kadınları
2004 6 Komedi Oyuncu 5.2 52,550
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017