Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brian Johnston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı 4.7 2,378
2017 Belgesel Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 2,935
2016 Komedi Çeşitli 5.5 12,592

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 67,520
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 7,990
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017