Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brian Johnston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.4 2,472
2017 Fantastik Yapımcı 5.1 11,733
2017 Belgesel Yapımcı    
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 8,231
2016 Komedi Çeşitli 5.6 17,678

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 79,147
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 8,542
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018