Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brian Johnston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 5.4 2,455
2017 Fantastik Yapımcı 5.1 10,830
2017 Belgesel Yapımcı    
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 4,889
2016 Komedi Çeşitli 5.6 17,354

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 77,255
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 8,462
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018