Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Brian Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Komedi Çeşitli 5.5 9,329
2016 Biyografi Çeşitli 7.7 117

Dehşet Odası
2015 Korku Yapımcı 7.1 59,000
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 7,808
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,403) Split (6,183) Rogue One (6,156) Live by Night (5,383) Hidden Figures (5,349) Assassin's Creed (4,351) Paterson (3,974) Patriots Day (3,721) Allied (3,097) Brimstone (1,983)
Dizi Altyazıları
Legion (9,685) Arrow (5,793) The Flash (5,491) The 100 (3,588) The Expanse (3,297) Legends of Tomorrow (2,713) Colony (2,409) The Blacklist (2,371) Vikings (2,251) Designated Survivor (2,219)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017