Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Brian Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Komedi Çeşitli 5.5 10,353
2016 Biyografi Çeşitli 7.6 147

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 61,404
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 7,864
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017