Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Brian Johnston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Fantastik Yapımcı    
2017 Belgesel Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Biyografi Çeşitli 6.6 1,514
2016 Komedi Çeşitli 5.5 11,248

Dehşet Odası
2015 Suç Yapımcı 7.0 64,602
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 7,917
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017