Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Brian Johnston

Brian Johnston


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Brian Johnston, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.5 5,067

Dehşet Odası
2015 Korku Yapımcı 7.1 51,916
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 839
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 663
2013 Aksiyon Çeşitli 5.0 112
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 7,487
2012 Dram Çeşitli 6.2 446
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017