Giriş Kayıt
Eric Anderson

Eric Anderson


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Eric Anderson, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Eric E. Anderson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt    
2015 Dram Makyaj 4.0 144
2014 Korku Özel Efekt 7.1 92
2012 Dram Sanat Bölümü 3.8 127
2012 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.2 22

Stephen King Öldürülemez
2012 Komedi Makyaj 3.8 740
2012 Korku Özel Efekt    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017