Giriş Kayıt
Eric Anderson

Eric Anderson


Özel Efekt, Makyaj, Sanat Bölümü

Eric Anderson, Özel efekt, makyaj, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Eric E. Anderson
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Özel Efekt 4.0 157
2015 Dram Makyaj 4.0 144
2014 Korku Özel Efekt 7.1 92
2012 Dram Sanat Bölümü 3.8 127
2012 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.2 22

Stephen King Öldürülemez
2012 Komedi Makyaj 3.8 740
2012 Korku Özel Efekt    
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018