Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Çeşitli    

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Çeşitli 4.0 2,430
2017 Komedi Çeşitli 5.6 21,107

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.8 114,116

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 18,342

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 11,870
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 101,369
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017