Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2018 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2018 Aksiyon Çeşitli 7.3 547

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Çeşitli 4.3 3,724
2017 Komedi Çeşitli 5.6 26,652

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.8 136,639

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 19,323

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 12,534
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 105,691
Dizi Altyazıları
Vikings (17,695) Black Mirror (5,756) The Flash (4,884) Shameless (4,400) Supernatural (3,146) The Big Bang Theory (2,992) The Blacklist (1,628) Star Trek: Discovery (1,491) Knightfall (1,242) Black Lightning (1,221)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018