Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli    
2018 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2018 Aksiyon Çeşitli 7.0 21,455

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Çeşitli 4.3 4,263
2017 Komedi Çeşitli 5.6 28,827

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.8 147,393

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 19,919

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 12,945
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 107,896
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018