Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli 5.9 2,167

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.9 45,186

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 16,957

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 10,965
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Komedi Çeşitli 7.7 96,508
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017