Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Çeşitli 3.3 595
2017 Komedi Çeşitli 5.7 9,718

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.8 93,060

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 17,724

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 11,418
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Komedi Çeşitli 7.7 98,566
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017