Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli    
2017 Komedi Çeşitli    
2016 Dram Çeşitli 8.0 12,456

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 16,591

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 10,748
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Komedi Çeşitli 7.7 94,971
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017