Giriş Kayıt
Douglas Settles

Douglas Settles


Yapımcı

Douglas Settles, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Çeşitli 3.7 1,436
2017 Komedi Çeşitli 5.7 16,104

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Çeşitli 7.8 102,344

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Çeşitli 6.3 17,958

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Çeşitli 5.1 11,573
2015 Suç Çeşitli 7.2 1,976
2013 Yapımcı
Çeşitli
6.1 186

Genç Kurt
2011 Komedi Çeşitli 7.7 99,278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017