Giriş Kayıt
Teo Briones

Teo Briones (13)


Oyuncu

Teo Briones, 11 Ocak 2005 doğumlu oyuncu. Lonely Boy (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ocak 2005
Diğer Bir İsmi: Mateo Briones
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardaki İzler
2017 12 Suç Oyuncu 7.8 127,464
2015 Dram Oyuncu 7.3 9,533
2013 8 Komedi Oyuncu 7.2 109

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 135,615
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,367
Dizi Altyazıları
Westworld (4,499) La casa de papel (2,264) The Expanse (1,926) Legion (1,589) Colony (1,400) Goliath (1,200) Cloak & Dagger (1,199) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018