Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 360
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 43,950

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 203,012
2015 Dram Oyuncu 7.4 2,721
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,139
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,954
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 40,954
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 771
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017