Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. (2015) Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), (2012) Papadopoulos & Sons (2012), (2006) Young Dracula (2006), (2016) Delicious (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 534
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 50,726

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 213,415
2015 Dram Oyuncu 7.4 2,721
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,502
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,954
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 41,882
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017