Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 360
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 42,284

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 200,748
2015 Dram Oyuncu 7.4 2,694
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,778
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,954
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 40,728
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 764
Film Altyazıları
Gold (6,840) Rings (5,152) Logan (3,213) La La Land (2,020) Split (1,696) The Age of Shadows (1,683) Zashchitniki (1,543) The Great Wall (1,529) Get Out (1,357) A United Kingdom (1,356)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,990) The Expanse (3,293) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,223) Better Call Saul (2,884) The Blacklist (2,667) Supernatural (1,998) Vikings (1,612) Game of Thrones (1,578) The Big Bang Theory (1,337) Legion (1,121)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017