Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. (2015) Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), (2012) Papadopoulos & Sons (2012), (2006) Young Dracula (2006), (2016) Delicious (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 523
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 48,266

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 209,721
2015 Dram Oyuncu 7.4 2,721
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,023
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,954
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 41,518
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 782
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017