Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 326
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 38,518

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 197,226
2015 Dram Oyuncu 7.3 2,608
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 54,241
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,861
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 40,325
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 755
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017