Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Cesare Taurasi

Cesare Taurasi


Oyuncu, Yapımcı

Cesare Taurasi, oyuncu, yapımcı. Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cesare De Medici
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.8 120
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 33,421

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 194,072
2015 Dram Oyuncu 7.3 2,560
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,806
2012 Komedi Oyuncu 6.1 1,861
2012 Aile Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 40,046
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968
2000 Dram Oyuncu 5.2 739
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017