Giriş Kayıt
Scott C. Myers

Scott C. Myers


Scott C. Myers, Mortal Kombat (2011), Mercury Plains (2016), Internet Famous (2016), Faults (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.5 1,842
2016 Komedi Çeşitli 3.6 659
2016 Aksiyon Çeşitli 4.3 818
2015 Komedi Çeşitli 5.0 646
2014 Aksiyon Çeşitli 4.5 2,212
2014 Komedi Çeşitli 6.9 4,090
2014 Komedi Çeşitli 6.7 5,203
2013 Kısa Metraj Çeşitli 7.9 37
2013 Kısa Metraj Çeşitli    
2013 Kısa Metraj Çeşitli 8.4 7
2011 Korku Çeşitli    
2011 Bilim-Kurgu Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli    
2011 Aksiyon Çeşitli 3.3 355
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 7,267
2011 Korku Çeşitli 3.2 476
2001 Macera Çeşitli 7.5 104,511
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018