Giriş Kayıt
Arjun Prakash

Arjun Prakash


Kameraman

Arjun Prakash, kameraman. Internet Famous (2016), The Thinning (2016), (2016) We Go On (2016), (2015) Addicted to Fresno (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2016 Dram Kameraman 5.8 2,229
2016 Gerilim Kameraman 5.9 6,802
2016 Komedi Kameraman 3.6 659
2016 Kısa Metraj Kameraman    
2015 Aksiyon Kameraman 5.2 169
2015 Komedi Kameraman 5.3 1,357
2013 Kısa Metraj Kameraman    
2012 Komedi Kameraman 7.2 107
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018