Giriş Kayıt
Arjun Prakash

Arjun Prakash


Kameraman

Arjun Prakash, kameraman. Internet Famous (2016), The Thinning (2016), (2015) Addicted to Fresno (2015), (2016) We Go On (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2016 Dram Kameraman 6.1 980
2016 Gerilim Kameraman 6.0 4,535
2016 Komedi Kameraman 3.6 659
2015 Aksiyon Kameraman 5.2 169
2015 Komedi Kameraman 5.3 1,357
2013 Kısa Metraj Kameraman    
2012 Komedi Kameraman 7.2 107
Film Altyazıları
Kidnap (4,606) T2 Trainspotting (4,595) Beauty and the Beast (3,181) Contratiempo (1,700) The Fate of the Furious (1,637) Redivider (1,417) Dangal (1,278) The Boss Baby (1,186) The Great Wall (1,072) Get Out (933)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,875) Better Call Saul (6,642) American Gods (6,392) Lucifer (4,706) Twin Peaks (4,447) Into the Badlands (3,850) Supernatural (3,610) Gotham (3,463) Fargo (2,901) 12 Monkeys (2,868)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017