Giriş Kayıt
Arjun Prakash

Arjun Prakash


Kameraman

Arjun Prakash, kameraman. Internet Famous (2016), The Thinning (2016), (2016) We Go On (2016), (2015) Addicted to Fresno (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kameraman    
2016 Dram Kameraman 5.9 2,149
2016 Gerilim Kameraman 6.0 5,528
2016 Komedi Kameraman 3.6 659
2016 Kısa Metraj Kameraman    
2015 Aksiyon Kameraman 5.2 169
2015 Komedi Kameraman 5.3 1,357
2013 Kısa Metraj Kameraman    
2012 Komedi Kameraman 7.2 107
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017