Giriş Kayıt
Will Areu

Will Areu


Yapımcı

Will Areu, yapımcı. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), For Better or Worse (2011), If Loving You Is Wrong (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.7 4,287
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
   
2014 Dram Yapımcı 6.1 759
2014 Komedi Yapımcı 4.2 346
2014 Komedi Çeşitli 5.2 4,786
2013 Komedi Çeşitli 4.8 4,683
2013 Suç Yapımcı 6.1 2,046
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,341
2012 Komedi Çeşitli 5.4 6,504
2011 Komedi Çeşitli 4.6 6,371
2011 Komedi Yapımcı 4.3 1,006
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,284

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.4 7,734
2009 Komedi Çeşitli 4.2 8,571
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017