Giriş Kayıt
Will Areu

Will Areu


Yapımcı

Will Areu, yapımcı. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), For Better or Worse (2011), If Loving You Is Wrong (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 3.2 233
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.7 4,855
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
   
2014 Dram Yapımcı 6.1 803
2014 Komedi Yapımcı 4.2 346
2014 Komedi Çeşitli 5.3 4,984
2013 Komedi Çeşitli 4.8 4,683
2013 Suç Yapımcı 6.1 2,116
2013 Dram Çeşitli 5.0 10,484
2012 Komedi Çeşitli 5.4 6,504
2011 Komedi Çeşitli 4.6 6,480
2011 Komedi Yapımcı 4.3 1,020
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,284

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.4 7,734
2009 Komedi Çeşitli 4.2 8,615
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.7 1,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017