Giriş Kayıt
Will Areu

Will Areu


Yapımcı

Will Areu, yapımcı. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween (2017), For Better or Worse (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 3.1 1,525
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.6 5,458
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
   
2014 Dram Yapımcı 6.1 820
2014 Komedi Yapımcı 4.2 346
2014 Komedi Çeşitli 5.3 4,984
2013 Komedi Çeşitli 4.8 4,903
2013 Suç Yapımcı 6.1 2,131
2013 Dram Çeşitli 5.0 10,502
2012 Komedi Çeşitli 5.4 6,504
2011 Komedi Çeşitli 4.6 6,526
2011 Komedi Yapımcı 4.3 1,020
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,284

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.4 7,734
2009 Komedi Çeşitli 4.2 8,669
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.7 1,994
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017