Giriş Kayıt
Will Areu

Will Areu


Yapımcı

Will Areu, yapımcı. Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013), I Can Do Bad All by Myself (2009), Good Deeds (2012), Madea's Big Happy Family (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 4.6 2,889
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
   
2014 Dram Yapımcı 6.0 688
2014 Komedi Yapımcı 4.2 346
2014 Komedi Çeşitli 5.2 4,785
2013 Komedi Çeşitli 4.8 4,632
2013 Suç Yapımcı 6.1 1,969
2013 Dram Çeşitli 4.9 10,242
2012 Komedi Çeşitli 5.4 6,423
2011 Komedi Çeşitli 4.5 6,249
2011 Komedi Yapımcı 4.2 979
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,120

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.4 7,734
2009 Komedi Çeşitli 4.2 8,477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017