Giriş Kayıt
Will Areu

Will Areu


Yapımcı

Will Areu, yapımcı. Boo! A Madea Halloween (2016), The Haves and the Have Nots (2013), Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween (2017), For Better or Worse (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 3.5 2,462
2017 Dram Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.6 6,066
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
   
2014 Dram Yapımcı 6.0 869
2014 Komedi Yapımcı 4.2 346
2014 Komedi Çeşitli 5.3 4,984
2013 Komedi Çeşitli 4.8 4,903
2013 Suç Yapımcı 6.0 2,215
2013 Dram Çeşitli 5.0 10,681
2012 Komedi Çeşitli 5.4 6,504
2011 Komedi Çeşitli 4.6 6,692
2011 Komedi Yapımcı 4.3 1,020
2011 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı    

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Çeşitli 6.0 6,493

Neden Evlendim 2
2010 Komedi Çeşitli 4.5 8,230
2009 Komedi Çeşitli 4.3 8,816
2009 Komedi Yapımcı
Çeşitli
3.7 1,994
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018