Giriş Kayıt
Rigo Obezo

Rigo Obezo


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Rigo Obezo, oyuncu, casting, sanat bölümü. Amatörler Gecesi (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 4.5 1,044
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Dram Taşıma Bölümü 7.0 34
2017 Korku Oyuncu 4.5 166
2017 Dram Oyuncu
Casting
Taşıma Bölümü
   
2016 Korku Oyuncu 5.0 2,073
2016 Aksiyon Casting
Taşıma Bölümü
5.8 119
2016 Korku Oyuncu
Taşıma Bölümü
4.9 285

Amatörler Gecesi
2016 Komedi Taşıma Bölümü
Oyuncu
5.0 2,669
2015 Korku Taşıma Bölümü 4.7 4,165
2015 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.6 80

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 156,769
2014 Korku Oyuncu 4.5 23
2014 Komedi Oyuncu 4.4 7,900
2014 Komedi Oyuncu 3.5 604
2014 Suç Oyuncu
Taşıma Bölümü
4.1 155
2013 Suç Oyuncu 6.2 89
2012 Dram Oyuncu 6.2 235
2011 Dram Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.7 409
2008 Dram Oyuncu 7.1 2,538
- Dram Oyuncu
Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
Taşıma Bölümü
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017