Giriş Kayıt
Dylan Gelula

Dylan Gelula (23)


Oyuncu

Dylan Gelula, 07 Mayıs 1994 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. First Girl I Loved (2016), Jennifer Falls (2014), (2015) Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), (2014) Chasing Life (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1994
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dylan Gelula
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 22 Dram Oyuncu 5.9 1,775
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,185
2015 Komedi Oyuncu 7.8 43,990
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,061
2014 Komedi Oyuncu 5.9 701
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017