Giriş Kayıt
Dylan Gelula

Dylan Gelula (23)


Oyuncu

Dylan Gelula, 07 Mayıs 1994 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. First Girl I Loved (2016), Jennifer Falls (2014), (2015) Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), (2015) Casual (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1994
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dylan Gelula
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 23 Komedi Oyuncu 7.7 47
2016 22 Dram Oyuncu 5.9 1,794
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,321
2015 Komedi Oyuncu 7.8 45,085
2014 Dram Oyuncu 7.9 5,067
2014 Komedi Oyuncu 5.9 701
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018