Giriş Kayıt
Dylan Gelula

Dylan Gelula (22)


Oyuncu

Dylan Gelula, 07 Mayıs 1994 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. First Girl I Loved (2016), Jennifer Falls (2014), (2015) Unbreakable Kimmy Schmidt (2015), (2014) Chasing Life (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1994
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Dylan Gelula
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 22 Dram Oyuncu 5.8 1,059
2015 Komedi Oyuncu 7.6 4,205
2015 Komedi Oyuncu 7.9 38,075
2014 Dram Oyuncu 7.9 4,885
2014 Komedi Oyuncu 5.9 701
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017