Giriş Kayıt
David Ditmore

David Ditmore


Oyuncu

David Ditmore, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 5.8 6,076
2014 Komedi Oyuncu 6.1 265
2014 Komedi Oyuncu 5.8 181

Ölüm Hattı
2012 Dram Oyuncu 4.9 372
2012 Dram Oyuncu 5.6 141
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017