Giriş Kayıt
Caleb Knueven

Caleb Knueven


Görsel Efekt, Kameraman

Caleb Knueven, görsel efekt, kameraman. Suburgatory (2011), Touch (2012), The Glades (2010), (2007) Californication (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Macera Görsel Efekt 6.9 458

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 24,059
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 5,482
2015 Korku Görsel Efekt 2.9 59
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529

Muppets Aranıyor
2014 Macera Kameraman
Çeşitli
6.4 25,561

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 143,352

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 358,305

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 262,907
2013 Korku Görsel Efekt 7.3 29,630
2012 Komedi Görsel Efekt    
2012 Biyografi Görsel Efekt    
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,544
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,929
2011 Komedi Görsel Efekt 7.2 27,745

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 684,034
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,972
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,164
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 150,900
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 157,269
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 172,874
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,622) Rogue One (5,517) Split (4,131) Assassin's Creed (3,011) Hidden Figures (2,555) Paterson (2,415) Brimstone (2,393) The Institute (1,593) Patriots Day (1,552) The Great Wall (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,352) Legion (7,798) Arrow (4,595) Legends of Tomorrow (2,377) Into the Badlands (2,149) The Expanse (2,135) Vikings (1,957) The Blacklist (1,884) Black Sails (1,727) 24: Legacy (1,664)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017