Giriş Kayıt
Caleb Knueven

Caleb Knueven


Görsel Efekt, Kameraman

Caleb Knueven, görsel efekt, kameraman. Suburgatory (2011), Lab Rats: Elite Force (2016), Touch (2012), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Macera Görsel Efekt 7.1 518

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 26,792
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 5,740
2015 Korku Görsel Efekt 2.9 59
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529

Muppets Aranıyor
2014 Macera Kameraman
Çeşitli
6.4 26,115

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 146,439

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 366,051

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 270,921
2013 Korku Görsel Efekt 7.2 30,269

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Görsel Efekt 3.7 4,994
2012 Biyografi Görsel Efekt    
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,969
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,271
2011 Komedi Görsel Efekt 7.2 28,042

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 701,379
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,505
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,338
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 153,048
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 162,531

Grey's Anatomy
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 178,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017