Giriş Kayıt
Caleb Knueven

Caleb Knueven


Görsel Efekt, Kameraman

Caleb Knueven, görsel efekt, kameraman. Suburgatory (2011), Touch (2012), The Glades (2010), (2007) Californication (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görsel Efekt    
2016 Macera Görsel Efekt 7.0 490

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 25,291
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 5,573
2015 Korku Görsel Efekt 2.9 59
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529

Muppets Aranıyor
2014 Macera Kameraman
Çeşitli
6.4 25,780

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 144,810

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 362,186

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 266,601
2013 Korku Görsel Efekt 7.2 29,973
2012 Komedi Görsel Efekt    
2012 Biyografi Görsel Efekt    
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,747
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,111
2011 Komedi Görsel Efekt 7.2 27,903

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 693,515
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,238
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,248
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 152,008
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 159,899
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 175,712
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017