Giriş Kayıt
Caleb Knueven

Caleb Knueven


Görsel Efekt, Kameraman

Caleb Knueven, görsel efekt, kameraman. Suburgatory (2011), Touch (2012), The Glades (2010), (2007) Californication (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Görsel Efekt 6.9 429

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.6 23,222
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 5,225
2015 Korku Görsel Efekt 2.9 59
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 14,529

Muppets Aranıyor
2014 Macera Kameraman
Çeşitli
6.4 25,282

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Kameraman 6.1 141,147

Uyumsuz
2014 Macera Kameraman 6.7 353,598

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 255,690
2013 Korku Görsel Efekt 7.3 29,283
2012 Komedi Görsel Efekt    
2012 Biyografi Görsel Efekt    
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 38,366
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,744
2011 Komedi Görsel Efekt 7.2 27,584

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.6 671,948
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,673
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,056
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 149,617
2005 Macera Görsel Efekt 8.8 154,906
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 169,659
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017