Giriş Kayıt
Nicola Pizzi

Nicola Pizzi


Kameraman, Makyaj

Nicola Pizzi, kameraman, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.9 12
2016 Korku Kameraman 4.3 381
2015 Animasyon Kameraman 7.3 52,418

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Kameraman 4.8 5,850
2012 Korku Kameraman    

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Makyaj 3.3 873
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018