Giriş Kayıt
Montse Lacruz Andreu

Montse Lacruz Andreu


Yapım Yöneticisi

Montse Lacruz Andreu, yapım yöneticisi. Risen (2016), Küçük Küller (2008), Şişkolar (2009), Ma ma (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 447
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 16,709
2015 Dram Çeşitli 6.3 1,987

Sihirli Kız
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 3,293

Danışman
2013 Suç Çeşitli 5.3 83,765

Şişkolar
2009 Komedi Çeşitli 6.7 2,087

Küçük Küller
2008 Biyografi Çeşitli 6.6 7,448
2008 Dram Çeşitli 5.3 301
2008 Dram Çeşitli 6.4 133
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,548) Assassin's Creed (8,417) Doctor Strange (4,664) Allied (4,036) Moana (2,772) Forushande (2,507) Arrival (2,409) Split (2,368) Lion (2,015) Hacksaw Ridge (1,670)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,250) The Flash (4,701) Vikings (3,811) Supernatural (3,062) Blindspot (2,555) Suits (2,331) Sherlock (2,217) The Big Bang Theory (1,806) The Expanse (1,636) The Vampire Diaries (1,533)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017