Giriş Kayıt
Montse Lacruz Andreu

Montse Lacruz Andreu


Yapım Yöneticisi

Montse Lacruz Andreu, yapım yöneticisi. Risen (2016), Küçük Küller (2008), Ma ma (2015), Şişkolar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 447
2016 Aksiyon Çeşitli 6.3 19,414
2015 Dram Çeşitli 6.3 2,532

Sihirli Kız
2014 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 3,837

Danışman
2013 Suç Çeşitli 5.3 87,051

Şişkolar
2009 Komedi Çeşitli 6.7 2,087

Küçük Küller
2008 Biyografi Çeşitli 6.6 7,448
2008 Dram Çeşitli 5.3 301
2008 Dram Çeşitli 6.4 133
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017