Giriş Kayıt
Yô Yoshida

Yô Yoshida


Oyuncu

Yô Yoshida, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yo Yoshida
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.0 29
2016 Macera Oyuncu 6.7 231
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 575
2015 Dram Oyuncu 6.2 140
2015 Dram Oyuncu 7.5 585
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 27
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.3 18
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 58
2014 Suç Oyuncu 7.1 8
2014 Dram Oyuncu    
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 49
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 283
2012 Dram Oyuncu 6.4 76
2012 Romantik Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.3 418
2010 Dram Oyuncu 7.8 24
2010 Komedi Oyuncu 6.1 42
2010 Dram Oyuncu 8.5 101
2010 Biyografi Oyuncu 6.1 20
2009 Komedi Oyuncu 6.5 95
2009 Dram Oyuncu 7.6 311
2009 Dram Oyuncu 7.8 45

20. Yüzyıl Çocukları 2: Son Umut
2009 Dram Oyuncu 6.5 1,235
2008 Dram Oyuncu 7.7 164
2001 Gizem Oyuncu 8.2 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017