Giriş Kayıt
Ser'Darius Blain

Ser'Darius Blain


Oyuncu

Ser'Darius Blain, oyuncu. (2011) Footloose (2011), (2014) Işın Kampı (2014), (2014) When the Game Stands Tall (2014), (2012) Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ser'Darius William Blain
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 4.6 616
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.2 168
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,795
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,631

Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 7.0 33,522

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 425,995
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.9 40,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017