Giriş Kayıt
Ser'Darius Blain

Ser'Darius Blain


Oyuncu

Ser'Darius Blain, oyuncu. (2017) Jumanji: Vahşi Orman (2017), (2011) Footloose (2011), (2014) Işın Kampı (2014), (2014) When the Game Stands Tall (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ser'Darius William Blain
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Kısa Metraj Oyuncu    

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 163,998
2017 Komedi Oyuncu 4.6 899
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.2 168
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,846
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,873

Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 6.9 35,000

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 433,360
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.9 41,270
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018