Giriş Kayıt
Ser'Darius Blain

Ser'Darius Blain


Oyuncu

Ser'Darius Blain, oyuncu. (2011) Footloose (2011), (2014) Işın Kampı (2014), (2014) When the Game Stands Tall (2014), (2012) Jane by Design (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ser'Darius William Blain
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.6 113
2014 Dram Oyuncu 7.0 1,725
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,631

Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 7.0 33,420

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 423,333
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.9 40,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017