Giriş Kayıt
Ser'Darius Blain

Ser'Darius Blain


Oyuncu

Ser'Darius Blain, oyuncu. (2017) Jumanji: Vahşi Orman (2017), (2011) Footloose (2011), (2014) Işın Kampı (2014), (2014) When the Game Stands Tall (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ser'Darius William Blain
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Kısa Metraj Oyuncu    

Jumanji: Vahşi Orman
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 52,577
2017 Komedi Oyuncu 4.6 797
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 5.2 168
2014 Dram Oyuncu 6.9 1,795
2014 Dram Oyuncu 6.7 13,631

Işın Kampı
2014 Dram Oyuncu 7.0 33,522

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 428,498
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.9 40,640
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018