Giriş Kayıt
Adan Canto

Adan Canto (36)


Oyuncu

Adan Canto, 05 Aralık 1981 Acuña, Coahuila, Meksika doğumlu oyuncu. Designated Survivor (2016), Mixology (2013), Hysteria (2014), (2014) X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1981
Doğum Yeri: Acuña, Coahuila, Meksika
Diğer Bir İsmi: Aidan Canto
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Komedi Oyuncu 4.6 289
2016 Dram Oyuncu 7.8 46,436
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,438

Kan ve Petrol
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,700
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 33 Komedi Oyuncu 5.5 215

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 33 Aksiyon Oyuncu 8.0 582,769
2013 Komedi Oyuncu 7.3 5,072
2013 Suç Oyuncu 7.5 78,701
2011 30 Dram Oyuncu 6.0 53
2010 29 Komedi Oyuncu 6.0 557
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018