Giriş Kayıt
Adan Canto

Adan Canto (35)


Oyuncu

Adan Canto, 05 Aralık 1981 Acuña, Coahuila, Meksika doğumlu oyuncu. Designated Survivor (2016), Mixology (2013), Hysteria (2014), (2014) X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1981
Doğum Yeri: Acuña, Coahuila, Meksika
Diğer Bir İsmi: Aidan Canto
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.0 22,296
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,361
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,503
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 33 Komedi Oyuncu 5.5 215

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 33 Aksiyon Oyuncu 8.0 538,592
2013 Komedi Oyuncu 7.3 4,710
2013 Suç Oyuncu 7.5 75,641
2011 30 Dram Oyuncu 5.9 51
2010 29 Komedi Oyuncu 6.0 557
Dizi Altyazıları
Taboo (9,163) The 100 (8,842) Supernatural (6,430) The Big Bang Theory (5,692) Black Sails (5,217) Legion (3,954) Vikings (3,312) Blindspot (3,141) Arrow (3,030) Colony (2,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017