Giriş Kayıt
Adan Canto

Adan Canto (35)


Oyuncu

Adan Canto, 05 Aralık 1981 Acuña, Coahuila, Meksika doğumlu oyuncu. Designated Survivor (2016), Mixology (2013), Hysteria (2014), (2014) X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1981
Doğum Yeri: Acuña, Coahuila, Meksika
Diğer Bir İsmi: Aidan Canto
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.0 24,552
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,470
2015 Suç Oyuncu 6.7 3,543
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 33 Komedi Oyuncu 5.5 215

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 33 Aksiyon Oyuncu 8.0 545,658
2013 Komedi Oyuncu 7.3 4,710
2013 Suç Oyuncu 7.5 75,896
2011 30 Dram Oyuncu 5.9 51
2010 29 Komedi Oyuncu 6.0 557
Film Altyazıları
Live by Night (9,470) Why Him? (6,581) Rogue One (3,351) Resident Evil: The Final Chapter (3,318) Patriots Day (2,377) Assassin's Creed (2,094) Hidden Figures (1,994) Paterson (1,294) Split (1,237) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,062) Black Sails (4,169) Into the Badlands (3,215) Legion (2,374) The 100 (2,127) Vikings (1,811) Taken (1,535) The Originals (1,455) Designated Survivor (1,442) Game of Thrones (1,385)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017