Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Binnu Dhillon

Binnu Dhillon


Oyuncu

Binnu Dhillon, oyuncu. Carry on Jatta (2012), Angrej (2015), Jihne Mera Dil Luteya (2011), Lucky DI Unlucky Story (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 171
2016 Komedi Oyuncu 7.3 371
2016 Aile Oyuncu 7.6 320
2016 Dram Oyuncu 6.0 102
2015 Romantik Oyuncu 6.7 83
2015 Komedi Oyuncu 6.3 176
2015 Komedi Oyuncu 8.6 1,666
2015 Komedi Oyuncu 5.3 11
2014 Komedi Oyuncu 7.5 424
2014 Komedi Oyuncu 7.5 113
2013 Komedi Oyuncu 4.8 134
2013 Komedi Oyuncu 6.3 154
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 268
2013 Komedi Oyuncu 5.1 22
2013 Komedi Oyuncu 6.2 296
2013 Komedi Oyuncu 6.9 533
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 5.5 223
2013 Aksiyon Oyuncu 4.9 145
2012 Komedi Oyuncu 8.3 2,072
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 58
2012 Aksiyon Oyuncu 4.6 232
2011 Komedi Oyuncu 7.3 632
2010 Oyuncu 5.8 18
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 51
2009 Dram Oyuncu 7.2 83
2009 Komedi Oyuncu 8.1 21,004
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017