Giriş Kayıt
James Rodriguez Jr.

James Rodriguez Jr.


Oyuncu

James Rodriguez Jr., oyuncu.

Diğer Bir İsmi: James Rodriguez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 165,755
2011 Komedi Çeşitli 5.7 362
2010 Komedi Oyuncu 4.0 182
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
   
2009 Macera Çeşitli 4.8 182
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017