Giriş Kayıt
James Rodriguez Jr.

James Rodriguez Jr.


Oyuncu

James Rodriguez Jr., oyuncu.

Diğer Bir İsmi: James Rodriguez
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 171,318
2011 Komedi Çeşitli 5.7 362
2010 Komedi Oyuncu 4.2 265
2009 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.7 572
2009 Macera Çeşitli 4.8 182
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (14,608) Blade Runner 2049 (3,686) Jigsaw (2,773) Last Flag Flying (2,520) Geostorm (2,518) The Man from Earth: Holocene (2,492) The Open House (1,387) Dunkirk (1,261) The Foreigner (1,104) It (1,064)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,894) Black Mirror (6,017) Supernatural (4,877) The Big Bang Theory (4,299) Shameless (2,960) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,774) The Blacklist (2,414) The Flash (2,025) The X Files (2,002) Star Trek: Discovery (1,610)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018