Giriş Kayıt
Devin Toselli

Devin Toselli


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Devin Toselli, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2016 Romantik Görüntü Yönetmeni    
2014 Aksiyon Kameraman 4.5 2,360
2013 Belgesel Kameraman 7.6 75
2010 Korku Kameraman 4.5 270
Film Altyazıları
Rampage (12,395) Ready Player One (9,095) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,935) The Cured (1,934) Set It Up (988) Den 12. mann (883) Blockers (836) Journey's End (788) Black Panther (657)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,936) 12 Monkeys (3,028) La casa de papel (2,545) Into the Badlands (2,451) Legion (1,626) Fear the Walking Dead (1,423) The Expanse (1,272) Vikings (956) The Crossing (951) Colony (885)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018