Giriş Kayıt
Tim Ajro

Tim Ajro


Oyuncu, Yapımcı

Tim Ajro, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 474,279

Gücün Bedeli
2015 Dram Oyuncu 4.7 4,047
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,773

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,698
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.2 10
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018