Giriş Kayıt
Sy Turner

Sy Turner


Kameraman, Oyuncu, Dublör

Sy Turner, kameraman, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.7 3,539
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.0 3,257
2016 Gerilim Kameraman 5.7 52
2016 Korku Kameraman 5.1 8,699

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör
Kameraman
6.1 27,770

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Kameraman 8.0 67,650

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 603,973

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 4,677
2009 Dram Kameraman 7.2 9
2008 Macera Oyuncu 7.9 62,265
2005 Macera Kameraman 8.7 172,445

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu 7.5 285,415
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018