Giriş Kayıt
Sy Turner

Sy Turner


Kameraman, Oyuncu, Dublör

Sy Turner, kameraman, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.7 3,539
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.0 3,091
2016 Gerilim Kameraman 5.7 52
2016 Korku Kameraman 5.2 7,712

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör
Kameraman
6.1 27,245

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Kameraman 8.0 66,675

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 576,853

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 4,552
2009 Dram Kameraman 7.2 9
2008 Macera Oyuncu 7.9 61,136
2005 Macera Kameraman 8.7 168,298

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu 7.5 281,412
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (16,791) Blade Runner 2049 (3,854) Jigsaw (2,908) Geostorm (2,649) Last Flag Flying (2,572) The Man from Earth: Holocene (2,541) The Open House (1,397) Dunkirk (1,343) The Foreigner (1,159) It (1,127)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,381) Black Mirror (6,298) Supernatural (5,030) The Big Bang Theory (4,461) Shameless (4,451) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,904) Star Trek: Discovery (2,488) The Blacklist (2,473) The Flash (2,099) The X Files (2,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018