Giriş Kayıt
Sy Turner

Sy Turner


Kameraman, Oyuncu, Dublör

Sy Turner, kameraman, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.8 3,022
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.1 2,906
2016 Korku Kameraman 5.2 6,181

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör
Kameraman
6.1 26,808

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Kameraman 8.1 65,349

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 559,147

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 4,377
2009 Dram Kameraman 7.2 9
2008 Macera Oyuncu 7.9 59,858
2005 Macera Kameraman 8.7 163,466

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu 7.5 276,053
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (119,030) Rick and Morty (4,456) The Defenders (3,380) The Strain (3,074) Suits (1,934) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,201) The Sinner (1,142) The Last Ship (1,120) Breaking Bad (1,023)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017