Giriş Kayıt
Sy Turner

Sy Turner


Kameraman, Oyuncu, Dublör

Sy Turner, kameraman, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.7 3,539
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.0 3,110
2016 Gerilim Kameraman 5.7 52
2016 Korku Kameraman 5.1 8,372

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör
Kameraman
6.1 27,556

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Kameraman 8.0 67,319

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 590,382

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 4,628
2009 Dram Kameraman 7.2 9
2008 Macera Oyuncu 7.9 61,899
2005 Macera Kameraman 8.7 171,039

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu 7.5 284,078
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018