Giriş Kayıt
Sy Turner

Sy Turner


Kameraman, Oyuncu, Dublör

Sy Turner, kameraman, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 7.7 3,539
2017 Dram Kameraman    
2016 Dram Kameraman 7.1 2,947
2016 Gerilim Kameraman 6.7 16
2016 Korku Kameraman 5.2 6,872

Ölüm Makinesi
2013 Bilim-Kurgu Dublör
Kameraman
6.1 26,986

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Kameraman 8.1 65,917

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 565,099

A
2010 Dram Oyuncu 7.4 4,455
2009 Dram Kameraman 7.2 9
2008 Macera Oyuncu 7.9 60,347
2005 Macera Kameraman 8.7 165,068

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu 7.5 278,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017