Giriş Kayıt
Romain Canonne

Romain Canonne


Dublör, Oyuncu

Romain Canonne, dublör, oyuncu. Mr. Bean Tatilde (2007), Cehennem Telefonu (2007), Les deux mondes (2007), Au revoir là-haut (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Dublör 7.7 879
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 304

Yakıcı Bir Yaz
2011 Dram Oyuncu 5.0 1,486

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 39,022
2007 Komedi Dublör 5.6 1,044

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Dublör 6.3 96,994

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Dublör 5.1 1,448
2006 Dram Dublör 5.2 442
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017