Giriş Kayıt
Romain Canonne

Romain Canonne


Dublör, Oyuncu

Romain Canonne, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 304

Yakıcı Bir Yaz
2011 Dram Oyuncu 5.0 1,486

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 37,640
2007 Komedi Dublör 5.6 1,044

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Dublör 6.3 94,220

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Dublör 5.1 1,448
2006 Dram Dublör 5.2 442
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017