Giriş Kayıt
Romain Canonne

Romain Canonne


Dublör, Oyuncu

Romain Canonne, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Biyografi Oyuncu 6.4 304

Yakıcı Bir Yaz
2011 Dram Oyuncu 5.0 1,486

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Dublör 6.5 37,640
2007 Komedi Dublör 5.6 1,044

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Dublör 6.3 92,667

Cehennem Telefonu
2007 Komedi Dublör 5.1 1,448
2006 Dram Dublör 5.2 442
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,305) Assassin's Creed (5,568) Passengers (4,284) Doctor Strange (3,898) Allied (2,762) Split (2,488) Arrival (2,288) xXx: Return of Xander Cage (2,261) Forushande (2,057) Moana (1,785)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,966) Taboo (4,357) Arrow (3,995) Legion (3,766) Vikings (3,588) Blindspot (3,046) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,012) Suits (2,722) Black Sails (2,715) Legends of Tomorrow (2,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017